Postup
Vaječné bielky pridajte do misy robota so šľahacou metlou a vyšľahajte pevný sneh. Pridajte štipku soli a práškový cukor a opäť šľahajte. Medzitým, čo sa tvorí sneh, rozpustite si maslo a nechajte ho mierne vychladnúť.
Do snehu pridávajte po troškách striedavo múku a rozpustené maslo. Vždy po pridaní premiešajte, ale veľmi ľahko a opatrne, aby sneh nespadol.
Ovocie, Haribo Goldbären, čokoládu a orechy najemno nasekajte a po troche vmiešavajte do cesta.
Silikónové formičky vypláchnite studenou vodou a nalejte do nich pripravené cesto. Pečte približne 20 minút v predhriatej rúne na 160 °C. Po dopečení, formičky opatrne vyklopte a dezert nechajte vychladnúť.
Polevu pripravíte jednoducho tak, že čokoládu spolu s maslom rozpustíte vo vodnej kúpeli. Keď sú obe ingrediencie rozpustené na jemnú konzistenciu polevy, vmiešajte ešte 2 lyžice mlieka. Dezert ihneď polejte polevou a potom nechajte stuhnúť.