ÚVOD
RECEPTY
INŠPIRÁCIE A TIPY
KONTAKT
Krvavá jablká s červami
Čo budete potrebovať
Na štyri porcie
tabuľka bielej čokolády
ríbezľová alebo jahodová marmeláda
4
jablká
Na ozdobu
želatínové červíky HARIBO Wummis
Postup
Najprv nechajte rozpustiť čokoládu nad vodným kúpeľom.
Kým sa čokoláda roztopí, dajte jablká na chvíľku do mrazničky, aby boli poriadne vychladené, keď ich budete polievať čokoládou.
Len čo bude čokoláda rozpustená, nechajte ju asi 10 minút odstáť, aby trochu zhustla.
Vyberte jablká z mrazničky a polejte ich pomocou lyžice čokoládou zhruba do polovice.
Ak čokoláda nezatuhne hneď, uložte ju ešte na chvíľu do chladničky.
Trochu čokolády si nechajte bokom na nalepenie červov.
Pomocou štetca trochu potrite vršky jabĺčok červenou marmeládou tak, aby trochu stiekla po bielej čokoláde a pripomínala krv.
Každého červíka Haribo Wummis potrite čokoládou a prilepte na jablko. Pár červov dajte aj na tanier okolo jabĺk.
Pozrite sa na našej galérii.
ÚVOD
RECEPTY
INŠPIRÁCIE A TIPY
GALÉRIA
KONTAKT