Čo budete potrebovať
Cesto na korpus (cca 6-8 ks)
| 200 g | hladkej múky |
| 70 g | práškového cukru |
| 125 g | masla alebo zmäknutej Hery |
| 1 | žĺtok |
| vanilkový cukor | |
| bio citrón (citrónová kôra) |
Cesto na piškót do malinových kopčekov
| 150 g | vajec (asi 3 vajcia) |
| 150 g | kryštálového cukru |
| 115 g | hladkej múky |
| 30 g | kakaa |
| 37 g | zmäknutého masla |
Malinová pena
| 5 plátkov | želatíny |
| 100 g | kyslej smotany |
| 375 g | smotany na šľahanie |
| Malinová pasta na ochutenie |
Zrkadlová poleva
| 175 g | bielej čokolády |
| 75 g | vody |
| 150 g | kryštálového cukru |
| 100 g | kondenzovaného mlieka |
| 9,5 g | práškovej želatíny |
| Gélová farba ružová |
Na dokončenie
| Malinová marmeláda | |
| Haribo Berries | |
| Trocha oleja na vytretie silikónovej formy | |
| Podložky a papier na pečenie |





