Čo budete potrebovať
tri tabuľky čokolády (tmavá, mliečna, biela)
papier na pečenie
plech na pečenie
špajdle
ozdoby na tortu
HARIBO Chamallows Minis
HARIBO Perl-Kugeln
tri tabuľky čokolády (tmavá, mliečna, biela)
papier na pečenie
plech na pečenie
špajdle
ozdoby na tortu
HARIBO Chamallows Minis
HARIBO Perl-Kugeln
POSTUP:
1. Na plech rozprestrite papier na pečenie.
2. Na papier na pečenie rozložte tri tabuľky čokolády, pričom biela musí byť v strede.
3. Plech na pečenie vložte do rúry a čokolády nechajte 5 minút zohrievať.
4. Teraz vezmite špajdľu a vytvorte na čokoládach mramorovanie.
5. Vezmite cukríky a postupne čokoládky ozdobte.
6. Nakoniec čokoládky posypte ďalšími tortovými ozdobami, my sme použili snehové vločky a guľôčky.
7. Na úplné stuhnutie môžete čokoládky vložiť do chladničky a potom ich rozlomiť na kúsky.
8. A máte krásnu vianočnú dekoráciu na zahryznutie. Prajeme vám veselé HARIBO Vianoce.