Vláčna torta s jahódkami a černicami Haribo

Čo budete potrebovať

300 g čokoládových sušienok
250 g masla
600 g tvarohu vo vaničke
100 g bielej čokolády
250 g čokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie)

Na ozdobu

1 vrecúško HARIBO Berries
1 vrecúško HARIBO Primavera

Postup

  1. Rozpusťte 50 g masla a medzitým rozmixujte všetky sušienky.
  2. Zmiešajte sušienkovú drvinu s horúcim maslom, utlačte na dno tortovej formy a nechajte stuhnúť v chladničke.
  3. V miske zmiešajte všetok tvaroh s rozpusteným zvyškom masla a bielou čokoládou.
  4. Krém naneste na pripravený sušienkový korpus.
  5. Len čo tvaroh začne tuhnúť, rozpusťte polevu alebo čokoládu a nalejte ju na tortu.
  6. Pred podávaním ozdobte cukríkmi HARIBO Berries a HARIBO Primavera.
obrázek

Pozrite sa na našej galérii.

obrázek
obrázek